Joyetech eGo AIO Aloituspakkaus

22,90 €

Saatavuus: Varastossa

Quick Overview

Joyetech eGo AIO - helppokäyttöinen All-in-One -laite


eGo AIO on Joyetechin mukaan ensimmäinen Euroopan tupakkadirektiivin vaatimukset täyttävä sähkösavukelaite. Se sisältää markkinoiden vuotovarmimman 2.0ml tankin yhdistettettynä kiinteästi 1500mAh akkuun. Tankin avausmekanismissa on pulloista tuttu lapsilukko, joka vaatii päätykorkin painamaista sisälle samanaikaisesti kun sitä avaa, tehden siitä erittäin turvallisen käyttää.

Valitse vaihtoehto

* pakollinen

22,90 €

Kuvaus

Joyetech eGo AIO - helppokäyttöinen All-in-One -laite

eGo AIO on Joyetechin mukaan ensimmäinen Euroopan tupakkadirektiivin vaatimukset täyttävä sähkösavukelaite. Se sisältää markkinoiden vuotovarmimman 2.0ml tankin yhdistettettynä kiinteästi 1500mAh akkuun. Tankin avausmekanismissa on pulloista tuttu lapsilukko, joka vaatii päätykorkin painamaista sisälle samanaikaisesti kun sitä avaa, tehden siitä erittäin turvallisen käyttää.

Käyttökytkimessä on tuttu 5 painalluksen näppäinlukko, joka estää laitetta höyrystämästä vahingossa esimerkiksi taskussa. 

Mukana tulevassa suukappalessa on innovatiivinen spiraalin muotoinen rakenne, joka tekee höyrystä intensiivisempää ja estää tehokkaasti nesteen kulkeutumisen suuhun. Tämän lisäksi paketista löytyy myös kirkas tavallinen 510 mallin suukappale. Laitteessa voi käyttää mitä tahansa 510 -mallin drip tippiä.

Laitteen ledivalojen väriä on helppo muuttaa laittamalla laite näppäinlukkoon ja tämän jälkeen pitämällä käyttökytkintä pohjassa, jolloin laite alkaa selaamaan eri värivaihtoehtoja. Lopeta napin painallus haluamasi värin kohdalla ja se on asetettu.

eGo AIO näyttää näillä ledivaloilla myös akun varauksen tason. Mitä nopeammin valo vilkkuu käytön jälkeen, sitä alhaisempi akun varaustaso on.

Pieneksi laiteeksi yllättävän isokokoinen 1500mAh akku on ladattavissa helposti mukana tulevalla microUSB -kaapelilla ja laitetta on mahdollista myös käyttää latauksen aikana.

Imuvastusta on mahdollista säätää laitteen yläpäätyä pyörittämällä. 

Lisää atopäitä täältä

Ominaisuuksia:

 • Lapsiturvallinen täyttö
 • 2.0 ml lasitankki
 • Edistyksellinen suukappale
 • 1500mAh akku
 • Imuvastuksen säätö
 • MicroUSB -lataus
 • Akun varauksen tason näyttö

Paketti sisältää:

 • 1 x Joyetech eGo AIO
 • 2 x BF SS316 0.6ohm atopää
 • 1 x Muovinen spiraali suukappale
 • 1 x Kirkas suukappale
 • 1 x USB -latausjohto
 • 1 x Ohjekirja (English)

 

 

Asiakkaiden arvostelut

Osta jos haluat TUSKAA Arvostellut mh
Arvosana
Rahat meni täysin hukkaan! Nestettä tulee suuhun, ja höyry maistuu palaneelta. Atopää vaihtokaan ei vaikuttanut asiaan. Ja ohjeiden mukaan on menty. En suosittele missään nimessä!!! (Lähetetty 23.3.2017)
Hyvä tikku Arvostellut Ollikolli
Arvosana
Itsellä ollu laite vuoden käytössä Alussa ihmettelin kun raiskii mut homma hoitu kun etsi vähän tietoo nykyään toivottavasti köyttöohje päivitetty ja kerrottu et vastukseen pitää laittaa pari tipaa nestettä kun asentaa paikalleen (Lähetetty 23.3.2017)
hyvä ja luotettava laite☺ Arvostellut Joni
Arvosana
Oon kyllä ollut hyvin tyytyväinen laiteeseen.. mulla oli joytech ego ennen ja se oli kyllä täys paska tähän malliin verrattuna.. ekalla atolla meni 4 viikkoa eikä siinä muuta kun että pölyä ja kaikkea muuta roskaa mennyt suunkappaleesta sisälle niin vähän alkoi sisään veto ottaa vastaan mutta muuten ihan hyvä ja luotettava peli ☺ (Lähetetty 20.3.2017)
Ei mihinkään.. Arvostellut Janii94
Arvosana
Räiskii nestettä joka täytön jälkeen, paukkuu ja nesteet ei maistu miltään, palanut maku vaikka kokeiltu paketillinen atomisaattoreita ja ties mitä vippakonsteja. Mikäli tahdot pään vaivaa ja vitutusta ja palanutta makua niin osta vain tämmönen hemmeti ego tikku... (Lähetetty 31.12.2016)
Kyseinen tuote on laadukas sekä pitänyt minut erossa tupakasta. Arvostellut Mrzli
Arvosana
Tämä laite on huippu hintaansa nähden, olen pysynyt tämän avulla erossa tupakasta ja testaillut jo reilun muutaman päivän. Toimii kuin junan vessa eli en saanut ns.
sunnuntai tuotetta vaan juuri sen mitä halusin. Voin lämpimästi suositella kys. tuotetta myös muille.

T.
Mrzli (= tyytyväinen asiakas) (Lähetetty 27.12.2016)
Kohtuu paketti Arvostellut tabs
Arvosana
Ollut nyt puolivuotta varsin kovassa käytössä ja paljon löytyy samaa kokemusta, kuin muillakin.
Atopää kannattaa tosiaan vaihtaa heti 1 ohmiseen ja on tarkkana täyttömäärän kanssa.
Palaneen maku johtuu mielestäni liikatäytöstä ja toimii kyllä hyvin, jos pstää nestettä "ikkunan" puoleenväliin.
Palaneen maku on myös alussa jonkin aikaa atopään uusimisen jälkeen.
Akku kestää reilun vuorokauden ja nestettä saa laittaa ainakin kerran päivässä. Ainakin meikäläisen käytössä.
Kokonaisuudessaan ihan hyvä ostos tähän hintaan.
(Lähetetty 13.12.2016)
Joyetech eGo AIO Aloituspakkaus, laitteen suojaaminen. Arvostellut ökröM
Arvosana
eBay:stä löytyy laitteelle halvalla kuminen suoja jos pelkää laitteen putoamista ja lasisen tankin hajoamista. Testattu ja havaittu hyväksi ja toimivaksi.
http://www.ebay.com/itm/Silicone-case-skin-sleeve-for-Joyetech-ego-AIO-starter-kit-rubber-covers-/172272900759?var=&hash=item281c43da97:m:mMiF9U0ck43Y9qUhNR--Tcg (Lähetetty 7.12.2016)
Hyvä aloittelijalle ja pihille Arvostellut Tontza
Arvosana
Hinnakseen hyvä peli ja varsinkin aloittelijoille. Tosiaan tuo palaneen maku yllätti kun vaihto atopään uuteen niin samana päivänä jopa alko maistumaan palaneelta, kenteis maanantai kappale. Ilmanotto saisi olla parempi koska aina melkein ns. korkki kostea ympäriltä ja sen putsaaminen aivan mahdotonta. (Lähetetty 16.10.2016)
Hyvä laite! Arvostellut T.P
Arvosana
Höyrytessä neste vähän tosiaan paukkuu ja räiskyy(akun ollessa täysi) Muuten kyllä laatu peli..
Musta väri näköjään irtoaa aika helposti ulkokuoresta. Kromi paistaa sieltä sitten läpi. (Lähetetty 22.9.2016)
Helppo ja yksinkertainen laite vaikka ensikertalaiset tai "kauppareissu laitteeksi" kokenemallekkin höyryttelijälle. Arvostellut Teemu
Arvosana
Suosittelen. (Lähetetty 15.9.2016)
Joyetech eGo AIO Aloituspakkaus Arvostellut ökröM
Arvosana
Hyvä peli. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Testattu nyt puoli vuotta kovassa käytössä metallimiehenä. Ei vuotoja, lapsilukko hyvä, näppäinlukko ehdoton,kestää tiputukset, hyvä latausjohto. Oikeastaan kaikki kohdallaan, paitsi jos jotain huonoa pitää löytää, komppaan edellistä arvostelijaa. Tarvitset 1 ohmin aton, joita myydessä tätä tarjotaankin, mikä plussana lisää tietysti myös akunkestoa entisestään. Ja maali lähtee hilseilemään jos olet metallimies ja pidät työkalujen joukossa taskussa, mutta se ei haittaa, kun tuo ei ole minulle näyttelyesine. Ps. Liquan Licorice höyryksi niin herkkuhetkesi on täydellinen. :) (Lähetetty 29.8.2016)
Laite on mukava käyttää ja täyttää. Hyvä idea ylätäyttö, mutta pettymys toimintaan laittoi laitteen hyllylle. Arvostellut Sigge
Arvosana
Hyvä täyttää, sopiva mukaan. Ihmetyttää vaan, miksi alkaa heti maistumaan palaneelle. Kokeiltu on monella eri nesteellä ja 0,6 ohmin sekä 1,0 ohmin atolla. Molemmilla sama maku. Välillä jopa heti aton vaihdon jälkeen. Ei auta nesteessä uittaminen etukäteenkään. Ihan kun niistä pienistä aukoista ei pääsisi tarpeeksi nesteettä pumpulille ja vastus käryttää kuivana. Lisä kehittelyä vailla. (Lähetetty 14.8.2016)
toimiva höyryttelyyn ja suhkot halpa Arvostellut morre72
Arvosana
hyöryä tulee tarpeeksi. ainoa haittapuoli että säiliö on lasia ei kestä juurikaan kolhuja eikä vaihdettavissa yhtenäisestä rakenteesta johtuen (Lähetetty 25.7.2016)
4/5 Arvostellut Jooo.
Arvosana
Hintansa arvoinen tuote. Sopii hyvin ensinmäiseksi laitteeksi mutta menee kyllä kokeneemmallekkin käyttäjälle vaikka varalaitteeksi. (Lähetetty 11.7.2016)
Hemmetin hyvä laite!! Mun eka oma sähkörööki ja oon kyl tyytyväinen! Arvostellut Vilivili
Arvosana
---- (Lähetetty 10.7.2016)
Hyvä aloituspakkaus! Arvostellut ez
Arvosana
Yksinkertainen, toimiva ja edullinen. Ainoa miinus tulee liian pienestä vastuksesta, josta höyry tulee aika kuumana. Kannattaa ostaa 1 ohm atoja lisäksi. Silti täydet pisteet ja suositukset :) (Lähetetty 5.7.2016)
Kätevä Arvostellut Sari
Arvosana
Hyviä juttuja:
+ei tosiaan vuoda vaikka miten päin olisi
+pienen kokonsa ansiosta simppeli kuljettaa mukana
+antaa hyvät höyryt ja laadukkaan maun
+toimivuuteen nähden edullinen
+latautuu nopeasti ja sopivasti sivusta
Huonot pointit:
-kuumenee helposti ja polttaa huulia ja sormia
-ohmi täytyy vaihtaa itse toimivampaan, mukana tuleva ei ole mielestäni sopiva
- suuosa on aika lyhyt ja tankin tilavuus turhan pieni

Summa summarum: saa silti 4 tähteä (Lähetetty 5.7.2016)
Hintaansa nähden huippu! Arvostellut Zaza
Arvosana
Helppokäyttöinen ja näppärä laite. Ei vuoda ja tuntuu tukevalta kädessä ja mahtuu mukavasti taskuun. Itsekin vaihtaisin atomipään ohmit, sitten ansaitsisi jopa 5 tähteä. (Lähetetty 2.7.2016)
Olisi loistava, jos toimisi Arvostellut Tanja
Arvosana
Lopetin 30 vuotta kestäneen tupakanpolton tämän avulla. Mutta nyt alkaa kyllä harmittamaan. Eka vehje osoittautui luotettavaksi, hankin sitten toisen varalaitteeksi. Varalaite ei toiminut oikein alun alkaenkaan kunnolla. Kului varmaan pari paketillista atopäitä kun kokeilin sen toimivuutta. Nyt tämä alkuperäinenkin sitten on alkanut renaamaan. On alkanut räiskimään ja paukkumaan, litkua suuhun sylkien. Ikää alkuperäisellä nyt pari kuukautta. Alan olemaan epätoivoinen. Tämän laitteen varaan olin laskenut tupakanpolton lopettamiseni. Olen tilannut jo uuden laitteen, mutta se tulee joskus ensi viikolla. Nämä ovat halpoja, mutta jos haluat näihin luottaa, niin tilaa kolme samalla. Niistä ehkä yksi voi toimiakin kunnolla. (Lähetetty 2.7.2016)
tömäkän jämäkkä vekotin runsailla höyryillä Arvostellut muinaisjäänne
Arvosana
Kirjoitin aikaisemmin arvostelun jossa moitin virtanamiskan toimimattomuutta ja tähtiä 1 jos tämä ongelma ei ratkea. Niinkuin monesti, tässäkin tapauksessa vika oli ratin ja penkin välissä, jonka huolellinen yläosan kiristäminen poisti. Laite on mielenkiintoinen kapistus ja todella helppo käyttöinen, akku tuntuu kestävän kelvollisesti ja höyryt omaan käyttöön enemmän kuin tarpeeksi, joten tuo höyryn säätökin tulee tarpeeseen. Vanhan arvostelun saa kuopata adminit kun kerkeävät. Kuten nimimerkki good toteaa, 1ohm ato voi olla parempi vaihtoehto kuin orkkis. Suositellaan muillekkin. (Lähetetty 27.6.2016)
Toimii ei toimi toimii ei toimi Arvostellut Muinaisjäänne
Arvosana
Epävarma toiminen kampe. Ei päivääkään ole oikein toiminut, virta nappula ei käynnistä laitetta niinkuin pitäisi, ainakaan höyryä ei tule. Välillä toimii välillä ei. En suosittele kenellekään ennekuin toimivuus ongelmasta on päästy eroon. (Lähetetty 26.6.2016)
Hinta ja laatu kohtaa Arvostellut teemikko
Arvosana
On sitten hintaansa nähden mainio laite. Tupakan korvaavalle tämä on kompakti ja simppeli peli. Ei sovi suoraan henkeen vedettäessä vaan ensin suuhun ja sitten keuhkoihin - aivan kuten tupakkaakin. Todella hyvä ja laadukas peli, ainakin ensimmäiseksi laitteeksi. (Lähetetty 23.6.2016)
Tykkään :) Arvostellut Sami
Arvosana
Hyvä ja toimiva aparaatti. Laadukkaan tuntuinen ja toimii kuin junan wessa. (Lähetetty 7.6.2016)
Rätisee, pakkuu Arvostellut Huono
Arvosana
Huonoin sähkötupakka tähän menessä. 3,5-vuotta jos jonkilaista ollut. Rätisee, paukkuu, maistuu palaneelta, nesteet eivät maistu miltään. Ostin näiden muutaman arvostelun perusteella ja luulin saavani oivan edukkaan pelin. (Lähetetty 6.6.2016)
Goo done Arvostellut StigDogg
Arvosana
Sickest e-cig ever!!!! Super cumulus machine!!! 5Stars clouds (Lähetetty 6.6.2016)
Toimiessaan loistava kenkkuillessaan kamala Arvostellut Hyvä ja huono
Arvosana
Latauksen tai nesteen lisäyksen jälkeen kuumenee,räiskii tulikuumia pommeja suuhun tai toimii kuin enkeli. Toimiessaan 5 tähteä / ei toimiessa 1 tähti (Lähetetty 3.6.2016)
jiwaö Arvostellut Jouni
Arvosana
Voi oikeen tarkastettavaksi selvä evvvk jos ette julkaise. Ei taideta sielä päässä kestää kritiikkiä? Voi vittu eihän tää oo mitenkään normaalia/loogista että näin lyhyen aikaa kestää. Korvaatte kyllä samoin paulsaar. (Lähetetty 1.6.2016)
Rahat meni kankkulan kaivoon saatana Arvostellut Jouni
Arvosana
Sain EILEN tämän. Höyrytellyt päivän. Lopuksi alkoi tulla paska palanut maku suuhun. Ja sit lopetti höyryttämisen ja ei vilku led valo. Laitoin laturiin minkäänlainen valo ei syty (en tiedä mihin pitäisi) kun laturissa on kiinni. Kun johdon päätä hieman työntelee led vilkkuu ja samoin satunnaisesti kun painaa 5 kertaa nopeesti. Mitään höyryä ei tule. Oletin finnvapen olevan parempi ku paulsaar JOLTA TILASIN PARI VIIKKOA SITTEN ja nyt sekin sähkis ei toimi. Pettynyt suunnattomasti tällä hetkellä täys paska laite. Huomenna lentää seinään jos ei toimi/tuu selvyyttä reklamaatioon. Vituttaa suunnattomasti tällä hetkellä. En mä halunnutkaan lopettaa tupakointia. :) Joko joku valmistus virhe tai täys mysteeri. (Lähetetty 1.6.2016)
Hintansa väärti Arvostellut JW
Arvosana
Suu kappale kuumenee joskus todella kuumaksi ja nesteet yskittävät vaikka vain 3mg cutwoodin nesteitä. En tiedä missä vika. Mukana tuleva "vihreä mallu" käyttökelvoton. (Lähetetty 30.5.2016)
Ei huono Arvostellut Nikke
Arvosana
Jos käytät 0.5 ohmin atopäätä, höyrytä pikaisesti (n.1 sekunti) ennenkuin otat hatsit. Tauko taskussa ollessa saattaa aiheuttaa sen, että räkäsee kuuman tipan ensitulituksella. Ihan hyvä peruslaite. :) (Lähetetty 28.5.2016)
Edullinen pienisuuri pötkylä, Arvostellut Sauhu
Arvosana
jossa on vain yksi monesta syystä johtuva vika. Musta metallipinta, joka on juuri sen verran matta, että se on liukkaampi kuin täysin sileä maali, aiheuttaa sen, että höyrystin lipeää helposti kädestä. Kiinteä lasinen tankki taas hajoaa helposti, eikä ole vaihdettavissa. Kerran kun höyrystimen tipauttaa lattialle niin, että lasi hajoaa, niin menetät siinä samalla sitten myös akun ja koko laitteen. Hajotin ensimmäisen ennen kuin ostettaessa ollut akun valmis lataus oli käytetty loppuun.
Suosittelisin jotain kumippinnoitetta, joka parantaisi otetta ja kenties myös pehmentäisi kolauksia. Muovinen tankki voisi myös hyvä muutos. (Lähetetty 28.5.2016)
Ihan ok Arvostellut Taru
Arvosana
Laite muuten ihan ok mutta itsellä ollut ongelmana se että neste höyrystyessä räiskyy ja poksuu todella paljon ja sen seurauksena tulee kuumaa nestettä suuhun. Itse polttanut jo 2 kertaa kitalakeni ja kieleni tämän takia. (Lähetetty 21.5.2016)
Peruskamaa, mutta paras aloitussetti. Arvostellut Sami
Arvosana
Yllättävän hyvä, varmatoiminen ja hyvät höyryt. Itsellä vain tulee jo muutaman päivän jälkeen sukkahikimakua ja dry hittejä, vähän vaihtelevasti imee nesteen. (Lähetetty 13.5.2016)
Helvetin hyvä Arvostellut Vaper
Arvosana
helppokäyttöinen ja sopii kaikille. suosittelen ! (Lähetetty 1.5.2016)
simppeli ja toimiva Arvostellut jollyjumpperi
Arvosana
pari perus sähköröökiä ollu aijemmin (alotuspakkuksia) tää on ehdottomasti tukevin ja paras niistä.. ei edes tunnu halvalta kädessä vaikka hinta on toi! en ainakaan itse tartte mitään höyrysaunaa enkä ymmärä täysin miksi sähkötupakan täytyisi olla saunan kiuas "kilowatteineen". ei tee mieli tupakkaa ja henki kulkee, suosittelen tätä laitosta. (Lähetetty 28.4.2016)
Juu Arvostellut kh
Arvosana
Alkuperäisellä atomipäällä (0,6 ohm) neste höyrystyi paukkuen ja räiskyen, aivan liian kuumana, lyhyen drip tipin pahentaessa tilannetta. 1ohm; atomipää ja pitempi drip tip pelastivat laitteen ihan käyttökelpoiseksi. (Lähetetty 9.4.2016)
good Arvostellut good
Arvosana
good (Lähetetty 4.4.2016)

Kirjoita arvostelu

Arvosteltava tuote: Joyetech eGo AIO Aloituspakkaus

Miten arvioit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvosana

Tuotteiden asiasanat

Erota asiasanat välilyönneillä. Kirjoita lauseet heittomerkkien ( ' ) sisään.

Lisätiedot

Halkaisija 19 mm
Pituus 118 mm